Emdesign &MORE | Grafisch Vormgeving
15933
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15933,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Grafisch Vormgeving

Wat Emdesign voor uw bedrijf kan betekenen

Van logo tot uitgewerkte huisstijl. Of bent u op zoek naar een brochure of website om uw producten en diensten te presenteren? Wat dacht u van de belettering van uw wagenpark of bedrijfspand? Emdesign helpt u graag verder.

Waarom heeft mijn bedrijf marketing materialen nodig?

Wanneer u een potentiële klant een visitekaartje of brochure overhandigd dan geeft u letterlijk uw merk aan een ander. Dit is het fysieke moment om een goede indruk te maken wat niet altijd mogelijk is via de online kanalen.


U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken dus waarom zou u een slecht imago achterlaten door het overhandigen van een onprofessioneel stukje marketing materiaal. Of uw doelgroep de indruk geven dat zij met verschillende bedrijven te maken hebben. Elk stuk van de marketing puzzel, of het nou on- of offline is, is een verlengde van uw merk. Het is dus van groot belang dat het verhaal klopt en is doorgevoerd in alle onderdelen van uw bedrijf.

Grafisch vormgeving is de samensmelting van tekst en plaatjes gebruikt voor niet alleen advertenties, brochures of tijdschriften. Maar ook voor relatiegeschenken, uw wagenpark of een beurs stand.

Welke marketing materialen heeft mijn bedrijf nodig?

Om uw bedrijf te promoten heeft u marketing materialen nodig voor het presenteren van uw producten en diensten. Maar wat heeft u precies nodig? Een brochure, huisstijl, folder, flyer of een website? Hoe weet u welk van deze materialen u het beste kunt gebruiken? Is één voldoende of heeft u juist een combinatie van materialen nodig? En vergeet niet, welk materiaal geeft u het meest rendement?


De basiselementen die ieder bedrijf nodig heeft zijn:

  • Visitekaartje
  • Huisstijl elementen (briefpapier template)
  • Website of landingspagina
  • Brochure, flyer of ander type strooigoed

Hoe werkt het?

Ik begin met de vraag ‘welke boodschap wilt u communiceren aan uw doelgroep’. Als klant is het mogelijk dat u een bepaald idee of wens heeft. Ons eerste gesprek zal dan voornamelijk gaan over de ideeën, budgetten en deadlines.


De hoofdpunten voor ieder project zijn: wat wilt u uw doelgroep vertellen en wat gaat het hen opleveren. De doelstellingen van een brochure zijn namelijk anders dan die van een advertentie. Zodra deze zijn bepaald kan het ontwerpproces beginnen.

U heeft maar één kans voor het maken van een eerste indruk. Al uw gepersonaliseerde marketing materiaal, of het nu on- of offline is, zou uw merk moeten uitstralen.

MIJN DIENSTEN

Emdesign biedt een variatie aan diensten waarbij uw unieke wensen voor grafisch ontwerp en project management worden vervuld. Van visitekaartje tot website, voor de ontwikkeling van uw corporate identity tot het opzetten en managen van een rebranding of brand management portaal.

BROCHURES & FLYERS

Uw producten en diensten gebundeld in één overzicht zoals een brochure of flyer. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten.

LOGO ontwerp

Op zoek naar een logo om uw bedrijf te promoten? Of toe aan een make-over van uw huidige logo? Emdesign creëert graag uw nieuwe logo.

CORPORATE IDENTITY

Een identiteit creëren dat over de hele linie van het bedrijf wordt uitgesmeerd. Van logo tot visitekaartje. Alles ademt uw identiteit.

POS MATERIALEN

Nieuwe winkel inrichting? Promotiemateriaal voor uw product nodig? Denk aan brochures, posters, kaartjes, winkel displays etc. Emdesign realiseert deze graag voor u.

Gepersonaliseerde Geschenken

Van een gepersonaliseerd T-shirt tot een relatiegeschenk, Emdesign levert u het perfecte cadeau.

webdesign

Creëer meer online zichtbaarheid met een gepersonaliseerde website. Omzetten, inrichten of restylen van uw huidige website in een WordPress variant.

Drukwerk & Productie

Emdesign drukt niet zelf maar werkt nauw samen met een aantal drukkerijen in Nederland waardoor zij het mogelijk maakt om alles te kunnen leveren aan u. Van relatiegeschenk tot visitekaartje, vlag tot belettering. Maar ook een brochure of winkel display. Topkwaliteit staat voorop.