Emdesign &MORE | Claudia Sträter
18091
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18091,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Claudia Sträter

Klantnaam

Claudia Sträter

Soort contract

Interim

Functie titel

Grafisch Vormgever / Project Manager

Verantwoordelijk voor

Grafisch Vormgeving / Prepress / Project Management

Over dit project

Bij Claudia Sträter mocht ik als interim aan de slag binnen het grafisch team. Samen met de marketing mensen waren wij verantwoordelijk voor alle marketing materialen voor zowel online als offline. Varieërd van de opmaak van alle webbanners (ruim 80 stuks), het uitwerken van de SALE campagnes, tot flyers voor events. Daarnaast verzorgde ik samen met mijn team ook voor het visual merchandise materiaal waarmee de teams de etalages en de winkel inrichting konden verzorgden.

Het groothandel team ondersteunde ik in het opmaken en verzorgen van alle poster en advertentie materiaal. Dit bevatte ook het lookbook waar alle nieuwe modellen in gepresenteerd werden.

Naast het ontwerpen assisteerde ik de marketing coördinator met het project matige deel van de campagnes om alles gestroomlijnd te laten verlopen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]