Emdesign &MORE | DG Cards
158
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-158,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DG Cards

Over dit project

DG Cards is begonnen in 2007 onder de vleugel van Emdesign. Het bedrijf was voornamelijk bezig met geboortekaartjes en met zes collecties waren er aardig wat bestellingen. De klant had de keuze om een kaartje uit een van de collecties te kiezen of een geheel eigen ontwerp te laten maken. Elk kaartje werd gepersonaliseerd. Naast geboortekaartjes waren er ook vier trouwkaarten collecties. De kaarten waren niet alleen vanuit Nederland besteld maar ook Nederlanders die in het buitenland woonden maakte gebruik van onze diensten.


Naast een logo heeft ook elk bedrijf een huisstijl nodig. Ik ontwierp briefpapier, enveloppen en visitekaartjes in dezelfde stijl. Daarnaast was er natuurlijk ook een website nodig die ik geheel in HTML heb gebouwd. Qua project management was ik verantwoordelijk voor het soepel lopen van de bestellingen en het contact onderhouden met zowel klant als drukkerij om alles op tijd en in goede order te laten verlopen.

Klantnaam

DG Cards

Verantwoordelijk voor

Grafisch Vormgeving / Project Management / Productie / Drukwerk