Emdesign &MORE | Expresso Fashion
18090
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18090,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Expresso Fashion

Klantnaam

Expresso Fashion

Soort contract

Interim

Functie titel

Senior Graphic Designer

Verantwoordelijk voor

Grafisch Vormgeving

Over dit project

Bij Expresso Fashion was ik als interim onderdeel van het grafisch team. Samen met de marketing mensen waren wij verantwoordelijk voor alle marketing materialen voor zowel online als offline. Varieërd van de look and feel van de website, inclusief alle benodigde webbanners (ruim 80 stuks), tot flyers voor events. Daarnaast verzorgde ik ook het materiaal voor het visual merchandise team die de etalages en de winkel inrichting verzorgden. Enorm divers in uitingen waarbij de huisstijl over de hele linie herkenbaar terug kwam. Elk seizoen mochten wij voor alle collecties deze materialen keer op keer maken.

Tijdens het WK voetbal voor vrouwen, waarbij Expresso een van de sponsoren was, mocht ik een campagne uitrollen van banners, posters en een advertentie. Daarnaast heb ik voor de ‘Personal Styling’ adviseurs een gehele huisstijl mogen ontwikkelen in de stijl van Expresso dat in de winkels wordt neergelegd om de klant te attenderen op de mogelijkheid tot een personal stylist. Dit hield in de ontwikkeling van een logo (beeldmerk), flyer, visitekaartjes en spiegel stickers.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]