Emdesign &MORE | Intertoys
18126
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18126,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Intertoys

Klantnaam

Intertoys

Soort contract

Loondienst

Functie titel

Senior Visual Designer / Hoofd Studio

Verantwoordelijk voor

Concept / Grafisch Vormgeving

Over dit project

Het verjaardags concept. Ieder kind mag in de winkel een krat vullen met kadootje waarna zijn/haar vriendjes deze kunnen komen uitzoeken voor het feestje. Dan weet je zeker dat je krijgt wat je wilt hebben.

Iedere winkel ontvangt een meter ruimte in de schappen als ook alle benodigde materialen om dit concept op te zetten. Van kratten, tot kopborden, flyers, ballonnen, karretjes en ook de naamkaartjes zijn niet vergeten. Alles in een feestelijke stijl ontworpen.

Het thema beeld werd ontwikkeld door een extern bureau waarna ik het overnam en de doorvertaling maakte naar alle benodigde middelen. Naast de materialen die het Formule team nodig had heeft het campagne team het concept groots aangepakt in een van de zomer edities van de folder. Ook hiervoor waren middelen nodig die in dezelfde stijl terug kwamen. Fris en vrolijk! Om helemaal blij van te worden.