Emdesign &MORE | Security Essen 2016
16816
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16816,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Security Essen 2016

Klantnaam

Royal Boon Edam International BV

Soort Contract

Loondienst

Functie Titel

Senior Grafisch Vormgever / Project Manager

Verantwoordelijk voor

Grafisch Vormgeving / DTP / Project Management / Productie / Drukwerk

Over dit project

Als navolging op de beurs van twee jaar eerder was Boon Edam weer een van de prominente deelnemers op de Security Essen beurs in Duitsland. Het doel dit jaar was om meer naamsbekendheid te creëren. Waar wij in 2014 de sneak preview hadden van het nieuwste product, konden we dit jaar het werkelijke product in verschillende uitvoeringen tonen. Ter herkenning hadden wij dit jaar weer gebruik gemaakt van het ‘black box’ ontwerp in combinatie met geweldige fotografie van wereldwijde projecten. Als grote eye catcher plaatsten wij een LED scherm van 6 meter breed aan de voorzijde van de stand waar de nieuwe video ‘in safe hands’ werd getoond.


Tijdens de duur van het project was ik verantwoordelijk voor de project management als ook de grafisch ontwerpen van de stand. Daarnaast hield ik mij als project manager bezig met de organisatie van de stand bouw, het personeel, de accommodatie en het schrijven van project plannen ter ondersteuning voor de project teams.