Emdesign | Succes Schoonmaakbedrijf
wrapping, wrapped, belettering, bestiering, wagenpark, design
18159
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18159,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Succes Schoonmaakbedrijf

Klantnaam

Succes Schoonmaakbedrijf BV

Verantwoordelijk voor

Concept / Grafisch Vormgeving / Prepress / Project Management

Over dit project

Succes Schoonmaakbedrijf is een bekende naam in de kop van Nederland dat bekend staat als een van de grotere schoonmaak partijen. Tijdens een brainstorm sessie met de klant kwam er een nieuw ontwerp voor het wagenpark op tafel. Na interne goedkeuring mocht deze gelijk uitgerold worden over de verschillende nieuwe wagens in de vloot. Wij begonnen met de busjes wat als gevolg had dat de nieuwe vrachtwagen voor een van de specialismen binnen het bedrijf ook aan de beurt mocht. Vervolgens waren de wagens van de rayonleiders omgetoverd waardoor beetje bij beetje alle nieuwe wagens aangepast werden.


Het grootste verschil met het voorgaande ontwerp is dat de basis kleur blauw een aantal tinten donkerder is gemaakt waardoor het en chique uitstraling krijgt. Het oranje is in stand gehouden. De schwung is teruggekomen in de vorm van een golf. Water, Volendam en Nu waren de ingrediënten voor het nieuwe ontwerp. Met deze elementen worden nu ook de andere marketing materialen ontwikkeld om zo een eigentijds maar bekende uitstraling te creëren.