Emdesign &MORE | Grafisch vormgeving, marketing & project management
Beschrijving wat Emdesign levert. Van logo tot flyer tot brochure en het verzorgen van een gehele marketing campagne.
grafisch vormgeving, grafisch ontwerp, design, project management, brochures, logo design, corporate identity, flyers, pos materials, website design, e-commerce
17941
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17941,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Wat is…

Design

Waarom heeft mijn bedrijf communicatiemiddelen nodig?

Wanneer u een potentiële klant een visitekaartje of brochure overhandigd dan geeft u letterlijk uw merk aan een ander. Dit is het fysieke moment om een goede indruk te maken wat niet altijd mogelijk is via de online kanalen.

U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken dus waarom zou u een slecht imago achterlaten door het overhandigen van een onprofessioneel stukje marketing materiaal. Of uw doelgroep de indruk geven dat zij met verschillende bedrijven te maken hebben. Elk stuk van de marketing puzzel, of het on- of offline is, is een verlengde van uw merk. Het is dus van groot belang dat het verhaal klopt en is doorgevoerd in alle onderdelen van uw bedrijf.

Design is de samensmelting van tekst en plaatjes gebruikt voor niet alleen advertenties, brochures of tijdschriften. Maar ook voor relatiegeschenken, uw wagenpark of een beurs stand.

Marketing

Welke marketing materialen heeft mijn bedrijf nodig?

Om uw bedrijf te promoten heeft u marketing en communicatiemiddelen nodig voor het presenteren van uw producten en diensten. Maar wat heeft u precies nodig? Dit is afhankelijk van het doel dat u wilt bereiken en ook het type bedrijf dat u heeft. Is het een huisstijl dat ontwikkeld moet worden? Of heeft u een brochure of flyer nodig? En hoe is uw zichtbaarheid online? Heeft u een website nodig of een nieuwsbrief template? Hoe weet u welk van deze materialen u het beste kunt gebruiken? Is één voldoende of heeft u juist een combinatie van materialen nodig? En vergeet niet, welk materiaal geeft u het meest rendement?

De basiselementen die ieder bedrijf nodig heeft zijn:

– Visitekaartje

– Huisstijl elementen (briefpapier template)

– Website of landingspagina

– Brochure, flyer of ander type strooigoed

– Nieuwsbrief (per email of post)

U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Dit bereikt u door eenheid uit te stralen in uw marketing materialen, of het nu on- of offline is.

Project Management

Waar kan een project manager mijn bedrijf helpen?

Project management is het plannen, delegeren, bewaken en beheersen van alle aspecten van het project, en het motiveren van alle betrokkenen om de projectdoelstellingen te realiseren binnen de verwachte prestatiedoelen voor tijd, kosten, kwaliteit, scope, benefits en risico’s.

Een project is een tijdelijke organisatie die in het leven is geroepen met als doel de oplevering van één of meer producten op grond van een afgesproken business case. Het project team bestaat uit personen die niet altijd met elkaar samenwerken. Maar kunnen ook vanuit verschillende organisaties of disciplines komen.

U kunt denken aan een beurs waar uw bedrijf aan gaat deelnemen. Of het lanceren van een nieuw product. Maar het kan ook een intern project zijn dat gemanaged dient te worden. Bijvoorbeeld het opzetten van een brand management portal of de verbouwing van een showroom of bedrijfspand. Al deze projecten hebben een project manager nodig die de verantwoordelijkheid heeft voor het dagelijkse managen van het project.

In de meeste bedrijven wordt er iemand als project manager aangewezen maar moet deze taken vaak naast zijn/haar dagelijkse taken verrichten. Waarom huurt up op zo een moment niet een project manager?

Project management is de coördinatie, het managen en plannen van alle mensen, teams en aspecten die samenkomen binnen elk project.