fbpx

Boek jouw persoonlijke Style Scan style scan text Meer weten?

Van idee naar concept tot uitvoering

Je kent het wel. Je hebt een nieuwe strategie opgezet. Hele plannen opgesteld. Vervolgens is er niemand binnen je team die het op kan pakken. Hoe zou je het vinden wanneer iemand het dan van je overneemt? Ik neem jouw totale projectrealisatie uit handen.

design

Design

Heb je al jaren een goed draaiend bedrijf maar merk je dat jouw merk toe is aan een make-over? Of ben je net begonnen als ondernemer en heb je alles nog nodig?

 

Elk bedrijf heeft een stevige uitstraling nodig. Herkenbaarheid creëren, laten zien wie je bent. Je logo uitwerken tot een mooie huisstijl en deze elementen over alle facetten van het bedrijf uitrollen, zorgt dat jij een corporate identiteit hebt om trots op te zijn.

Projectmanagement

Wanneer er meer nodig is dan alleen een ontwerp dan ben je bij Emdesign &MORE op het juiste adres. &MORE richt zich op het uitrollen van projecten. Dit kan een volledige rebranding zijn (nieuwe huisstijl). Of de complete look & feel van een beursstand realiseren.

 

Er zijn tal van marketingstool om jouw bedrijf te helpen. Waarbij ik het project voor je opzet en uitrol over het gehele bedrijf. Ontzorgd worden in alle nauwkeurigheid.

&MORE

Cuppa?

Als Engelse weet ik als geen ander wat een ‘Cuppa’ met je doet. Een Cuppa is een moment voor jezelf pakken. Om te inventariseren wat je nodig hebt. Heb je alle tools en personen in huis om je plannen uit te voeren? Of heb je juist iemand nodig die je daarbij kan helpen?

 

Om te bepalen wat de beste ‘blend’ is voor jouw bedrijf bespreken we tijdens een Cuppa (bakkie) wat jij nodig hebt en kijk ik waar ik dat kan aanvullen.

Cuppa?

Waar kan ik je mee helpen?

Ik kan je heel gemakkelijk vertellen wat ik allemaal voor jou en je bedrijf kan betekenen maar ik ben veel meer geïnteresseerd in wat jij nodig hebt. Waar loop je tegen aan? Wat kom je te kort? En waar kan ik je bij helpen?

 

Om je een idee te geven van de mogelijkheden (en er zijn er veel meer) heb ik hieronder een aantal expertises samengesteld. Wellicht heb je al een aantal van deze punten in circulatie binnen je bedrijf. Maar heb je eigenlijk ook eens gedacht wat er nog meer interessant voor je kan zijn?

Brochures & Flyers

Je producten en diensten bundelen in één overzicht zorgt ervoor dat jouw klant gelijk ziet wat jij allemaal te bieden hebt.

 

Bundel in een brochure of flyer en creëer een perfecte manier om je bedrijf te promoten.

Huisstijl

Waarschijnlijk heb je al een huisstijl (of bedrijfsidentiteit), maar is die nog van deze tijd? Met een kleine (of grote) aanpassing draai je weer helemaal mee in de moderne wereld.

 

En wanneer je nog geen huisstijl hebt, laten we er dan samen één creëren die wij vervolgens over de gehele linie van het bedrijf uitsmeren.

 

Van logo tot website tot folder tot het wagenpark. Alles ademt jouw (nieuwe) identiteit.

Online Zichtbaarheid

Online zichtbaar zijn is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Maar wat houdt dit allemaal in? Voor het ene bedrijf meer dan voor het andere.

 

Zit jij in de B2B of B2C sector? Is een website voldoende? Of wil je ook gaan adverteren op andere websites?

 

Door het gebruik van een website, online banners, (betaalde) campagnes en het verzenden van een wekelijkse email kan je al enorm veel bereiken.

POS Materiaal

Je producten presenteren in een winkel kan op verschillende manieren. Kies je voor een winkeldisplay of gaat je voorkeur uit naar een shop-in-shop inrichting?

 

Door het ontwerpen van winkel- of promotiemateriaal in lijn met je huisstijl zorg je voor herkenning bij de klant. Heb je naast de etalage-inrichting en de product brochure ook gedacht aan schapkaartjes, plafondhangers en overige POS-materialen?

Content

Tegenwoordig zijn steeds meer bedrijven zowel in het Nederlands als Engels bezig. Wanneer je deze teksten wilt vertalen dan kan ik je daar als native speaker zeker bij helpen.

 

Heb je juist content nodig? Laat mij je helpen. Ik werk met een aantal copywriters samen om zo een totaal product aan jou te kunnen leveren.

&MORE

Heb je alle tools en personen in huis om je plannen uit te voeren? Of ben je juist op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen?

 

Ongeacht je vraag en deadline verzeker ik je van een professioneel resultaat. Onder een genot van een Cuppa inventariseren wij samen naar wat jij nodig hebt.

Design & Projectmanagement
voor het MKB

Ben jij ondernemer, eindbeslisser of marketingprofessional? En heb je hulp nodig bij het uitwerken van marketingplannen?

Geen zorgen, ik neem jouw totale projectrealisatie uit handen.

Emily Franklin

Inspiratie genoeg!

Weet jij waar jouw bedrijf naar op zoek is? Is het een make-over van je huisstijl? Wil je een product in de markt zetten? Of sta je binnenkort op een beurs en heb je nog een stand ontwerp nodig? Ter inspiratie hieronder een aantal voorbeelden van projecten die ik heb mogen maken.

Creëer je perfecte blend

Elk bedrijf heeft andere wensen en communicatiemiddelen nodig. De ene keer heb je enkel een brochure nodig, de andere keer juist een hele reeks aan verschillende middelen. Om je daarbij te helpen heb ik onder het thema Cuppa een aantal ‘blends’ samengesteld.

 

Iedere blend bestaat uit een reeks communicatiemiddelen en marketinguitingen. Kies een volledige blend, of stel je eigen ‘excellent blend’ samen om zo alles wat betrekking heeft op jouw bedrijf te laten verzorgen. Op deze manier krijg jij precies wat je zoekt en hoef je geen onnodige kosten te maken voor materialen waar je geen gebruik van gaat maken.

Cuppa?