Gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk

Naam Klant

Chapeaukado

Contract

Loondienst

Skills

Design | Projectmanagement

Over dit project

In Nederland is het vrijwel standaard geworden dat je ieder jaar een eindejaarsgeschenk geeft aan je werknemers. Je wilt je werknemers bedanken hun inzet en de meeste bedrijven kiezen er dan voor om dit rond de kerstperiode te doen. Afhankelijk van het bedrijf wordt er dan gekozen voor een traditioneel kerstpakket of een cadeaubon. Een bon waarbij je met een code je eigen geschenk kan uitkiezen op een daarvoor bestemde website.

 

Het geefmoment

Maar hoe overhandig je deze code? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een gepersonaliseerde kaart laten maken in de stijl van je bedrijf. Afhankelijk van je budget kun je dan kiezen uit een standaard kaart, drieluik of naar een kaart die je continu kan omvouwen. Of je kan een USB-stick laten maken in de stijl van je werknemer (bv een schoonmaker of verpleegster). Maar je kan ook een boek laten ontwikkelen in de stijl van je bedrijf waarbij alle cadeaus worden gepresenteerd.

 

De Boîte!

Bij ChapeauKado hadden wij een heel uniek geefmoment. De Boîte! Een juweel doosje met een strik eromheen verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. In het doosje vond je een flyer met alle informatie en een kaartje met de code. Deze code gaf je toegang tot een site waar al jouw cadeaus te vinden waren. Kies en bestel, het geschenk wordt naar je toegestuurd.

 

Welke blend is hier gebruikt?

Als terugkerend element binnen (bijna) elk bedrijf valt het eindejaarsgeschenk onder de In the Mix blend. Een doorvertaling van je huisstijl in een origineel geefmoment geschenk. De doos van het kerstpakket is vaak niet te personaliseren, maar een kaart of boekje wel.

 

Welke blend zou hier ook goed van pas komen?

Heb je nog geen eindejaarsgeschenk? Of wil je eens iets anders? Dan past de Energise blend goed in dit straatje. Door het dit jaar eens anders te doen zorg je ervoor dat je bedrijf een boost krijgt bij je werknemers.