Shop-in-shop Easywalker

Naam klant

Easywalker BV

Contract

Loondienst

Skills

Design | Projectmanagement

Over dit project

Een shop-in-shop versterkt de positionering van je merk in de markt. Het is een mooie manier om je product te presenteren en versterkt tegelijkertijd de herkenning bij je klant. De shop-in-shop formule zorgt er voor dat jij meer controle hebt over hoe jouw product gepresenteerd wordt. En het gebruik van wanden, vloeren, signing en sfeerbeelden in de stijl van jouw bedrijfsidentiteit versterkt dit.

 

En hoe creëer je een shop-in-shop winkelinrichting?

In mijn periode bij Easywalker mocht ik vanuit mijn rol als projectmanager de shop-in-shop in Babypark Wormerveer realiseren. De ruimte was geschikt voor het presenteren van een aantal kinderwagens als ook een grote wand vol accessoires. Waar je vooral op moet letten is dat de producten niet je gehele display bedekken waardoor je niet kan zien bij welk merk je staat. Door het gebruik van de thema beelden in combinatie met de huisstijl elementen (kleuren, lijnenspel en lettertypes) kan ik zeggen dat het eindresultaat erg goed is geslaagd. Voor zowel de Harvey als de MINI by Easywalker buggies ontwierp ik samen met de stylist twee prachtige secties.

 

Welke blend is hier gebruikt?

De Energise blend is gebruikt om met de bestaande huisstijl elementen een ontwerp te creëren voor de shop-in-shop displays. Dit versterkt de herkenning onder de klanten als ook de identiteit van het product.

 

Welke blend zou hier ook goed van pas komen?

Met de tijd zou je een Energise blend kunnen toepassen naarmate het product meer bekendheid heeft van zichzelf (zoals de MINI by Easywalker buggy). Daar kan je dan weer de In the Mix blend bij inzetten voor de productie van de benodigde materialen.