Heb je meer nodig dan alleen een ontwerp?

&MORE zegt het eigenlijk al, er is meer! De focus ligt op het uitrollen van projecten.

 

Wanneer je zelf de tools of de mensen niet in huis hebt, kom ik een handje helpen. Na samen te inventariseren wat jij nodig hebt neem ik het volledige traject van je over en verzorg het project in alle nauwkeurigheid.

 

Projectmanagement is namelijk de coördinatie, het managen en plannen van alle mensen, teams en aspecten die samenkomen binnen elk project.

Wat voor projecten kan ik dan aan denken?

Er zijn tal van projecten waar je mijn expertise voor kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het uitrollen van een volledige rebranding (nieuwe huisstijl) over de gehele linie van je bedrijf. Maar het kan ook de organisatie zijn rondom een beurs participatie. Waarbij er naast een stand ontwerp ook overnachtingen, transport en ander bijkomende zaken geregeld kunnen worden.

 

Daarbij zijn er ook marketingtools die jouw bedrijf kunnen helpen. Je kunt denken aan een beeldbank waar iedereen bij kan, of een brand management portal waar jouw dochterondernemingen of distributeurs zelf een brochure kunnen opmaken. Doordat je niet iemand fulltime in dienst hoeft te nemen om deze materialen te ontwerpen bespaart het je tijd en uiteindelijk ook kosten.

 

En daar blijft het niet bij.

Wellicht heb je iets anders waarbij je hulp nodig hebt. Het begeleiden en regelen van communicatiematerialen in welke vorm dan ook. Nieuwe winkelinrichting, campagnes die je over verschillende kanalen uitgerold wilt hebben. Lancering van een nieuw product. Ga zo maar door.

 

Geen project is te gek en door mijn brede netwerk kan ik de juiste mensen inschakelen om elk project in alle nauwkeurigheid te verzorgen.