Heb je meer nodig dan alleen een ontwerp?

Een ontwerp is niets zonder het eindproduct.

 

Denk dan aan de visitekaartjes, de brochures, de belettering van het wagenpark, relatiegeschenken of andere producten.

 

Projectmanagement is namelijk de coördinatie, het managen en plannen van alle mensen, teams en aspecten die samenkomen binnen elk project. Het gehele traject van idee tot concept tot oplevering.

 

Jij vertelt mij wat je nodig hebt, en ik zorg dat het er komt. Ontzorgd worden in alle nauwkeurigheid.

Wat voor projecten kan ik dan aan denken?

Er zijn tal van projecten waar je mijn expertise voor kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het uitrollen van een volledige rebranding (nieuwe huisstijl) over de gehele linie van je bedrijf. Maar het kan ook de organisatie zijn rondom een beurs participatie. Waarbij er naast een stand ontwerp ook overnachtingen, transport en ander bijkomende zaken geregeld kunnen worden.

 

Daarbij zijn er ook marketingtools die jouw bedrijf kunnen helpen. Je kunt denken aan een beeldbank waar iedereen bij kan, of een brand management portal waar jouw dochterondernemingen of distributeurs zelf een brochure kunnen opmaken. Doordat je niet iemand fulltime in dienst hoeft te nemen om deze materialen te ontwerpen bespaart het je tijd en uiteindelijk ook kosten.

 

En daar blijft het niet bij

Wellicht heb je iets anders waarbij je hulp nodig hebt. Het begeleiden en regelen van communicatiematerialen in welke vorm dan ook. Nieuwe winkelinrichting, campagnes die je over verschillende kanalen uitgerold wilt hebben. Lancering van een nieuw product. Ga zo maar door.

 

Geen project is te gek en door mijn brede netwerk kan ik de juiste mensen inschakelen om elk project in alle nauwkeurigheid te verzorgen.