Huisstijl Joka de Bruijn

Naam klant

Joka de Bruijn Instituut voor Huidverbetering en Wellness

Skills

Design | Project Management | Advies

Over dit project

Ik leerde Joka de Bruijn kennen toen zij bij mij binnen stapte met de vraag of ik kon helpen bij het ontwikkelen van een reeks marketing materialen. Het enige dat zij had was een logo, maar een huisstijl was nooit gemaakt. Samen keken wij naar de wensen die zij had voor het werven van klanten. Als ook het verbreden van haar merk en identiteit. Al snel werd duidelijk dat de wellness stijl haar enorm aansprak. Ik ging op zoek naar een beeld die zowel de persoonlijkheid van Joka uitstraalde als ook het gevoel van luxe. Door haar logo en de kleuren in stand te houden verloor ze geen merk herkenning naar haar bestaande klanten toe.

 

Welke marketing materialen hebben wij gemaakt?

Een manier die Joka ging proberen voor het werven van klanten was door flyers te verspreiden in de buurt. Daarnaast ontwierp ik een prijslijst en poster die zij in haar etalage ophing samen met een mooi bijpassend display. En de afsprakenkaartjes lagen klaar op de balie voor de klanten. Binnen een aantal weken was het resultaat al te zien. Haar klantenbestand groeide waardoor een tweede flyer campagne niet meer nodig was. De huisstijl wordt nog steeds gehandhaafd en ieder jaar wordt er een nieuwe prijslijst opgehangen in het raam.

 

Een simpele executie van een succesvolle formule die voor elk bedrijf een positief effect kan hebben.

 

Welke blend is hier gebruikt?

De huisstijl voor Joka bestond al waardoor ik de Energise en In the Mix blends heb gebruikt voor de doorvertaling naar pos-materialen en flyers.

 

Welke blend zou hier ook goed van pas komen?

De Energise blend kan op meerdere vlakken ingezet worden en Optimise kan zeker gebruikt worden voor een beter online zichtbaarheid om nieuwe klanten te werven.