Emdesign | Baker Bridge
18097
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18097,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Baker Bridge

Klantnaam

Baker Bridge

Soort contract

Interim

Functie titel

Grafisch Vormgever / Project Manager

Verantwoordelijk voor

Grafisch Vormgeving / Prepress / Drukwerk / Project Management

Over dit project

Tijdens mijn interim opdracht binnen de FNG Group werd ik gevraagd om het marketing team van Baker Bridge te ondersteunen op het gebied van marketing en ontwerp.

Een van de dingen waar het team naar op zoek was waren nieuwsbrief templates. Ik heb de templates opgebouwd uit blokken waarbij elk blok uniek is. Door deze blokken te combineren ontstaat er een nieuwsbrief. Alleen de foto’s en teksten moeten dan nog aangepast worden en de nieuwsbrief kan verstuurd worden. Uiteindelijk waren er 21 templates opgeleverd waaruit gekozen kon worden, met ieder een 5-tal blokken waar mee geschoven kon worden. Naast deze templates heb ik ook webbanner templates opgezet zodat er een herkenning ontstaat voor de klant bij het bezoeken van de website.

Met SALE voor de deur werd ik ook gevraagd om een SALE campagne te ontwikkelen. Alle banners kregen eenheid waardoor de herkenning voor de klant aanwezig blijft. Door een SALE blok te ontwerpen kon deze gemakkelijk in de nieuwsbrief templates meegenomen worden.

Naast dit project werd ik gevraagd om de nieuwe collectie brochure te ontwerpen. De brochure bevat twee collecties en is zodanig opgemaakt dat wanneer deze wordt omgedraaid de andere collectie ingezien kan worden. Bij dit project was ik tevens de project manager en verzorgde ik de productie als het contact met de drukker.