Alle kleuren van de regenboog

naam klant

Attitude Holland

Skills

Design | Advies

Over dit project

Je haar verven in elke tint van de regenboog, wat wil je nog meer als je van gekleurd haar houdt? Van een paar plukjes tot een vol hoofd haar, ga je voor één kleur of meerdere? Alles is mogelijk met de Dye with Attitude semi-permanente haarverf assortiment.

 

Het ontwerp voor de haarverf etiketten was al ontwikkeld voor ik met hen begon te werken, maar sindsdien heb ik geholpen met het ontwikkelen van de etiketten, nieuwe etiketten toegevoegd aan de groeiende collectie en het marketingmateriaal uitgebreid met een ring voor haarstalen, een catalogus en diverse beurs materialen.

 

Bij het ontwerpen van de catalogus realiseerden we ons dat er geen afbeeldingen waren van de potten. En omdat het fotograferen van een nieuwe pot op precies dezelfde manier toch altijd een grote klus is ontwierp ik een mock-up in Photoshop. Dit bestand is gemakkelijk aan te passen naar elke nieuwe kleur en naam die aan de collectie wordt toegevoegd. Door een mock-up te gebruiken, zorgen we ervoor dat de afbeeldingen allemaal hetzelfde zijn.

 

Is het moeilijk om een mock-up te maken?

Ja, ik vind het niet altijd makkelijk om een mock-up te maken. Vooral omdat ik geen expert ben in het maken van mock-ups. Uiteindelijk is het me gelukt om er een te maken. Ik nam een bestaande foto van een haarverf pot en paste de afbeelding aan zodat je nu de kleur en naam kan aanpassen. Voor de basisfoto gebruikte ik de witte variant Pure, omdat het aanpassen van wit makkelijker is dan een donkere kleur manipuleren tot de gewenste kleur. Door de kleur laag aan te passen naar de gewenste kleur en dan te blenden met het wit krijg je het gewenste resultaat.