Alle templates op een rijtje

Naam klant

HM Schilder

Skills

Design | Advies

Over dit project

Je bent al jaren een goedlopend bedrijf maar wil mee met de nieuwe ontwikkelingen in de online wereld. Je huurt een social media expert in die voor jullie bedrijf alle advertenties online gaat zetten, campagnes gaat draaien en zo meer omzet gaat genereren voor jullie. Je bent zelf actief op social media alleen ‘doet maar wat’ in Canva. En dan krijg je het advies om voor een uitstraling te gaan dat overeenkomt met je bedrijf. Dat is het moment dat ik ingeschakeld word.

 

Templates voor social? Wat houdt dat in?

Ik kreeg het verzoek om voor een klant van een relatie social media templates te ontwikkelen. Een huisstijl hebben ze niet echt. Ze hebben een logo en de kleuren zijn wel bepalend. Maar verder is er niet echt iets bekend qua huisstijl. Toch is er op hun website wel het een en ander aan elementen waar ik mee aan de slag kan. Het lettertype was bekend en dus met deze paar elementen ging ik aan de slag.

 

Ik ontwikkelde een reeks templates die zij op Instagram inzetten. De templates zijn geladen in hun eigen Canva account en de klant kan zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen naar het bericht dat ze wil tonen.

 

Eenvoudig, on brand en het ziet er gelijk een stuk professioneler uit.