Bedrijfsrestaurant met een eigen identiteit

Naam Klant

Royal Boon Edam International BV

Contract

Loondienst

Skills

Design | Projectmanagement | Advies | Bemiddeling

Over dit project

De hub van het bedrijf waar de werknemers zich thuis willen voelen vind je al snel in het bedrijfsrestaurant. Het woordje kantine is vervangen voor restaurant waar de horecamedewerkers nu geen kroket meer serveren (misschien af en toe) maar een gezonde maaltijd neerzetten.

 

Eigen identiteit binnen dat van een bedrijf

Een bedrijfsrestaurant is een plek waar je werknemers komen om te lunchen, te vergaderen, of om even een rustige werkplek te vinden. De omgeving wil je vriendelijk en toegankelijk maken. Hoe beter dan het restaurant zijn eigen identiteit te geven. Dit kun je doen door de huisstijl van het bedrijf door te trekken, of om een geheel eigen stijl neer te zetten.

 

Hoe deed je dit bij Boon Edam?

Op het hoofdkantoor van Boon Edam bevindt zich het restaurant 2 Meet & Eat. Een verzamelplek waar het personeel een broodje of drankje kan nuttigen, maar ook een bespreking kan voeren. Tijd dat deze kantine een make-over kreeg en getransformeerd werd in een bedrijfsrestaurant.

 

Wat hield dit allemaal in?

Niet alleen de meubels en interieur kregen een nieuwe look maar er was ook een eigen identiteit nodig. Een enquête onder het personeel resulteerde in een shortlist van namen. De uiteindelijke winnaar werd 2 Meet & Eat waarnaar ik aan de slag kon voor het ontwerpen van het logo. Op de deuren, wanden, kleding van het personeel en op losse attributen waaronder servetten, bekertjes en waterflessen vond je het logo terug. Eén uitstraling, één geheel.