Bouwen aan je bedrijfsimago

naam klant

NZV Wall & Floor Design

Skills

Design | Bemiddeling

Over dit project

In welke branche je ook zit, visitekaartjes zijn nog steeds erg populair. Er was een tijd dat men mij vertelde dat een visitekaartje niet meer van deze (digitale) tijd was. En toch kan ik je vertellen dat ik er nog steeds elk jaar heel veel van ontwerp en laat drukken. Dus toen de stukadoor NZV mij om een set vroeg, stemde ik graag toe.

 

Waarom zou je visitekaartjes laten drukken?

Visitekaartjes zijn een mooie manier om je gegevens aan een potentiële klant te geven. Je kan je nummer uitdelen of in hun telefoon zetten, maar weten zij dan nog waar jij onder staat of hoe je überhaupt heet? Een kaart overhandigen geeft de ontvanger de mogelijkheid om het zelf in zijn of haar telefoon te zetten, of het kaartje op een veilige plek te bewaren voor later gebruik.

 

Tuurlijk klopt het dat je tegenwoordig een stuk minder kaartjes nodig hebt dan voorheen. Vroeger was het gebruikelijk 500 stuks te drukken, tegenwoordig kan je al lang doen met een doosje van 250 stuks. Ik doe er zelf al jaren mee namelijk. Maar toch is het goed om ze bij de hand te hebben. En tegenwoordig kost het ook niet zo veel meer om een setje te laten drukken vergeleken met 20 jaar geleden.

 

Wanneer je een visitekaartje laat maken heb je keus uit heel veel verschillende soorten papier, formaten en afwerkingen. De meesten gaan voor standaard papier met een glossy of matte finish. Maar je kan ook een UV-spot lak laten aanbrengen of ze laten drukken op plastic of aluminium. Qua vorm kan je kiezen uit een vierkante variant, afgeronde hoeken of een gevouwen versie. Wat je ook kiest, er is genoeg keus. Een gevouwen kaart geeft meer ruimte voor meer informatie, maar je kan ook de achterkant van een kaartje gebruiken voor het noteren van afspraken.

 

Wat je bedrijf ook doet, er is altijd een type visitekaartje dat aan jouw behoeften voldoet.