De website van Saskia’s Catering

Naam Klant

Saskia's Catering

Skills

Design | Projectmanagement | Advies | Fotografie

Over dit project

Je hebt een goedlopend cateringbedrijf en een site die redelijk gevonden wordt. Maar hij is een beetje gedateerd, het gastenboek werkt niet naar behoren en je wilt toch nieuwe foto’s van je gerechten plaatsen. Door een WordPress template als basis te gebruiken die dan volledig omgebouwd wordt naar de wensen van de klant kom je uiteindelijk op een prachtig resultaat.

 

Wat was er voor de klant belangrijk?

Het gastenboek! Daar draaide het om. Dit is wat haar klanten willen lezen. Wie is Saskia’s Catering, en wat doet zij allemaal.

 

De huidige variant van het gastenboek werkte niet naar behoren. Mensen vonden het lastig om een bericht te plaatsen en het laadde niet goed. Ik vond een mooie plugin waardoor het nu overzichtelijk is en ook nog eens gemakkelijk voor de gebruiker. Maar als we dan toch bezig zijn? Waarom maken we dan niet gelijk een hele nieuwe site?

 

Een template ombouwen

Het begin was er al. De informatie van de oude site kon overgenomen worden naar de nieuwe. Alleen toen we begonnen met alle pagina’s op te maken en in de vullen merkten wij al snel dat de tekst niet meer klopte. Herschrijven, plaatsen op de juiste plek. Nieuwe indeling maken en dan gaan bouwen. Uiteindelijk is de site nu nog uitgebreider dan voorheen. Gevuld met mooie foto’s die al aanwezig waren maar waar ik ook nog eens een fotoshoot voor heb gedaan.

 

Een fotoshoot?

Ja, dat kan Emdesign ook. Op de locatie van het bedrijf fotografeerde ik de vele gerechten. De foto’s zijn achteraf bewerkt en op de site geplaatst in de galerij. Iedereen wilt toch zien welke gerechten Saskia’s Catering zoal maakt.

 

Al met al werd het een prachtig geheel. Neem een kijkje: www.saskiacatering.nl