Een kopje liefde

Naam Klant

Mascha van Reenen

Skills

Design | Advies

Over dit project

Wanneer je werkt als therapeut en je cliënten een aandenken wil geven zonder gelijk reclame te maken voor jezelf, dan is een gepersonaliseerde mok erg leuk. Maar wat voor bedrukking zet je dan op de mok? Natuurlijk wil je wel een beetje reclame maken voor jezelf dus een URL klein achterop is dan wel te overzien.

 

De bedrukking bedenken

We waren aan het sparren over de bedrukking en kwamen al snel op haar poppetje. Dit poppetje symboliseert haar praktijk. Het poppetje kan iedereen zich in herkennen en komt ook overal terug in haar communicatie. Om het vervolgens persoonlijk te maken plakten we er teksten onder. Een naam, een woord, een betekenis dat veel betekenis heeft voor een van haar cliënten die kamt met het verwerken van een trauma. Want wie wil er geen liefde, of vrijheid. Termen die zo sterk zijn en voor iedereen anders in te vullen zijn.

 

Bij elke nieuw client wordt er een mok op maat gemaakt met een term of naam dat bij die persoon hoort. Zij krijgen dan een mooi geschenk, een aandenken dat ze liefde mogen geven aan zichzelf. Dat ze vrijheid mogen ervaren. Elke keer dat ze de mok gebruiken worden ze er weer aan herinnert. Een mooie manier om je cliënt in zijn proces te behouden zodat er weer vrede kan komen.

 

Welke mok koos je?

Er zijn enorm veel verschillende soorten en maten wanneer je opzoek bent naar een mok. Wil je een grote, kleine, espresso, cappuccino of thee glas? Alles kan. En ook allemaal per stuk te bestellen. Dus waar ga je dan voor?

 

Mijn klant vindt het zelf fijn om uit een klein mok te drinken en dus ging ik met die maat opzoek naar een geschikt exemplaar. Deze vond ik, de latte mok, een kleine mok voor 33ml. Dus een goede kop koffie of cappuccino. Niet te groot, maar wel groot genoeg dat je ook werkelijk iets aan de mok hebt.