GetBizzy Recruitment Agency

Naam Klant

GetBizzy Recruitment Agency

Skills

Design | Projectmanagement

Over dit project

Of jouw bedrijf een product of een dienst verkoopt maakt niet uit. Elk bedrijf heeft een identiteit nodig. Dit gold ook voor GetBizzy. Een recruitment agency gevestigd in Rotterdam specialiserend in het plaatsen van horecapersoneel. Voor de ontwikkeling van het logo en de huisstijl kwamen de dames van GetBizzy bij mij.

 

De kracht van een kleur

GetBizzy was heel duidelijk in hun voorkeuren omtrent de kleur. De basiskleur was kenmerkend voor het uitstralen van kracht. De keus viel al snel op de kleur groen. Maar dan niet zomaar een groen, het moest fluorescerend groen zijn. Een kleur dat alleen in offset gedrukt kan worden om te kracht van nuon groen te kunnen behouden.

 

Horeca als thema voor het logo ontwerp

Kleur is belangrijk maar alleen kleur zegt niet zo veel. Dit is waarom een logo vaak een beeldmerk heeft. Dat kan door het illustreren van een icoon of symbool, of het kan bestaan uit een woordspeling in een mooi lettertype. Om de combinatie van Horeca en recruitment te versterken ging ik opzoek naar een passende illustratie. Uiteindelijk kwam ik uit op een dienblad gepresenteerd op de hand van een butler. Resulterend in een frisse en pakkende uitstraling in lijn met de wensen van de klant.