Het is maar hoe de kaarten vallen

naam klant

Andèra Advies

Skills

Design | Bemiddeling | Advies

Over dit project
Zullen we een potje kaarten?

Dat is een rare vraag tijdens een business meeting? En dan komt het pak op tafel en wordt al snel duidelijk dat het niet om een spelletje gaat maar om het uitstippelen van diensten en producten voor jouw bedrijf. Want dit is geen gewoon pak kaarten, deze is speciaal gericht op HR processen & diensten.

 

Wat zit er in het pak?

In het pak zitten stapels per thema verdeeld met elk een aantal kaarten. Elke stapel is anders, qua aantallen en teksten. Per thema zie je een dienst of product die jij wel of niet hebt binnen je bedrijf. Door de kaarten te verdelen krijg je goed inzicht in waar de gaten liggen binnen jouw onderneming die de virtual professional kan opvullen.

 

Leuk ontwerp, hoe kwam je daar op?

Ontwerpen binnen een beginnende huisstijl is altijd leuk want wanneer er nog niet veel is kan je dus nog alle kanten op. De kleuren en lettertypes waren bekend en daar ben ik mee gaan spelen. Voor de achtergrond was ik opzoek naar een patroon dat niet overheerst maar wel de ruimte opvult. Anders werd het wel een heel saai kaartje met alleen tekst. Door de vele kleuren die in het logo zitten (het zijn er namelijk 7) prikte ik een licht roze die de ondertoon van de kaarten en het doosje geeft. Net subtiel genoeg dat het niet wit oogt en ook weer niet te overheersend dat het een roze waterballet lijkt.

 

Limited edition

We hebben maar 3 stuks laten maken van deze set. Een set om mee te werken met klanten, tweede om in de handtas te laten voor het geval dat het eens in een spontaan gesprek opkomt en ze heeft haar werktas niet mee, en een reserve deck voor het geval er een stuk gaat. Doordat het op maakt gemaakt is heeft de klant een uniek product. Ik ben dol op deze kaarten set en vind het een aanwinst voor een virtual professional om te zien waar zij een bijdrage kan leveren aan een potentiële klant.