Je bedrijf naar een hoger niveau tillen

naam klant

Amforca

Skills

Design

Over dit project

Ben je klaar om je trainingen naar een hoger niveau te tillen? Met de Amforca Premium Whey Protein ontvangt je lichaam de brandstof voor spieropbouw. Het whey-eiwit is met zorg ontwikkeld en ontworpen om je fitnessdoelen te ondersteunen als ook het helpen met het bereiken van jouw topprestaties.

 

Al meer dan 10 jaar werken wij samen aan het ontwikkelen van o.a. flyers, roll-up banners en ander promotiemateriaal gericht op hun kids programma’s dus was het even omschakelen toen ik de vraag kreeg of ik ook een etiket (label) kon ontwerpen voor hun eiwit producten. Want naast hun kids programma’s geven zij ook personal training aan volwassen, een mooie doelgroep voor het introduceren van hun eiwit product.

 

Verpakkingsprojecten komen in veel verschillende vormen. Meestal gaat het om het ontwerpen van een doos voor om het product. Voor Attitude mocht ik dan de producten zelf ontwerpen, en Amforca vroeg mij om de etiketten te ontwerpen die om de grote tobbes worden gewikkeld. Qua basis zijn alle etiketten hetzelfde in ontwerp en werd de informatie per maat en inhoud aangepast.

 

Door het gebruik van de huisstijl kleuren laten de verpakkingen een blijvende indruk achter bij hun klanten. Niet te vergeten het bevorderd teven de merkherkenning voor het bedrijf.