Juridisch spreekuur

Naam Klant

MJD

Skills

Design | Projectmanagement

Over dit project

Juridisch support is iets dat elk bedrijf nodig heeft. En dan is een website waar je gelijk een afspraak kan maken erg handig.

 

Een juridisch probleem komt vaker voor dan je denkt. Daar heeft het ene bedrijf meer ‘last van’ dan het andere, en dan is een jurist in je contacten wel een handige om te hebben. Soms heb je een vraag en weet je geen raad, dan is een gratis juridisch spreekuur bij MKB Juridische Dienstverlening het antwoord.

 

MKB juridische dienstverlening heeft expertise op het gebied van civiel recht, maar ook op het gebied van bestuursrecht. Waarbij civiel recht een onderverdeling kent in de volgende categorieën: arbeidsrecht (personeelsrecht), huurzaken, consumentenrecht, incasso procedures, contract recht, maar ook familie recht (zoals echtscheidingen), faillissementen en schulden. Tevens valt hieronder het zakelijk recht, zoals contractrecht. Onder bestuursrecht vallen al die zaken waarbij je in conflict komt met de overheid, zoals belastingrecht, toeslagen, uitkeringen, vergunningen.

 

Voor MKB Juridische Dienstverlening mocht ik een website maken waarbij mensen snel contact konden leggen en hun vraag konden stellen. Zelf kan ik zeggen dat ik al een paar keer mijn klant mocht inzetten voor een geschil en dat is elke keer met succes opgelost. Zeker geen overbodige luxe om een jurist als deze bij de hand te hebben.

 

Template of vanaf scratch bouwen?

Omdat de klant opzoek was naar een eenvoudige website waarbij alles op één pagina te vinden was heb ik de site gebouwd op een bestaande template in WordPress. Daar zijn pagina’s en onderdelen toe te voegen of weg te halen sluit de site volledig aan aan de wensen van de klant. Een template zorgt er voor dat een groot deel van het voorwerk voor de designer al is gedaan, en tegelijkertijd nog helemaal aangepast kan worden naar de stijl van de klant qua kleuren, lettertype en afbeeldingen.

 

Benieuwd naar het resultaat?

Klik hier voor de website.