Leuke manieren om je waardering te tonen

naam klant

WindtWISE

Skills

Design | Advies | Bemiddeling

Over dit project

Relatiegeschenken zijn geweldige giveaways om verschillende redenen. Een van mijn klanten bedankt haar klanten na het afronden van een project door ze een geschenk te overhandigen. Voor de een is het een mok met een persoonlijke boodschap, voor de ander een handdoek, en voor het 5-jarig bestaan van haar bedrijf organiseerde zij een boottocht waar ze een vlag voor nodig had die in de mast gehesen werd. Zo kon iedereen de juiste boot vinden.

 

Bij het realiseren van een relatiegeschenk wordt meestal alleen een logo op het product gedrukt. Niet heel spannend voor een designer, maar daar vind ik het juist leuk om het contact met de klant en leverancier te hebben en te zorgen dat alles in goede banen gaat, als ook een prachtig geschenk wordt geleverd. En soms heb je een geschenk waar je wel je creativiteit in kwijt kan, want dat is toch veel leuker!

 

Een voorbeeld zijn de handdoeken waar ik de swirl uit haar logo heb gebruikt om de handdoek wat meer invulling te geven. Een leuke manier om een huisstijl door te vertalen door het icoon van het logo in de achtergrond te verwerken. Bij de mokken ging het om een gepersonaliseerd bericht voor de ontvanger inclusief zijn of haar naam zodat de mok niet kwijt raakt bij het leeg halen van de vaatwasser. Leuke manieren om je waardering te tonen.