Logo design

Over dit project

Elk bedrijf heeft een logo nodig om aan zijn/haar klanten te kunnen tonen wie ze zijn en waar ze voor staan. Een logo is erg persoonlijk en zegt veel over het bedrijf en wordt ook wel eens een beeldmerk genoemd.  Voor ik begin met het ontwerpen ga ik eerst in gesprek met jou, de klant, om te horen wat de wensen zijn. Zijn er bepaalde kleuren die van belang zijn? Wil je een strak of los lettertype? Letters of juist een icoon? Welke stijlen vind je mooi, of juist niet?

 

Hoe gaat het ontwikkelen van een logo in zijn werk?

Met de verzamelde input ga ik aan de slag. Ik ontwikkel een reeks voorstellen die wij samen bekijken. Dan volgt het proces van fine-tuning en aanpassen om vervolgens tot een eindresultaat te komen. Het logo vertaal ik dan door naar een aantal huisstijl elementen. O.a. briefpapier, visitekaartje (wanneer gewenst), social media profile banners en een look & feel voor je website. De basiselementen voor een bedrijf om op te kunnen starten.

 

Welke blend is hier gebruikt?

KickStart of Detox zijn in deze fase beide te gebruiken. KickStart, wanneer je opzoek bent naar een geheel nieuw. Detox, voor het verfrissen van je huidig beeldmerk.

 

Welke blend zou hier ook goed van pas komen?

Wanneer je voor KickStart kiest dan is Detox een aantal jaren later een interessante blend om in te zetten. Na het ontwerpen van je logo (en basiselementen voor je huisstijl) kan je In the Mix, Energise en Optimise inzetten ter promotie van je bedrijf.

Project

Verschillende bedrijven van ZZP tot MKB tot Groot bedrijf.

Skills

Design | Projectmanagement | Advies