Wat doe jij nu met je ‘vrije’ tijd?

Wat doe jij nu met je ‘vrije’ tijd?

Ook ik heb last van deze nieuwe crisis. Want de eersten die het voelen zijn de freelancers, de externe mensen. Maar dat betekent niet dat ik dan maar ga zitten niksen. Eindelijk heb ik tijd om die lange ‘to do lijst’ van mij eens aan te pakken.

 

Deze week begon ik met de bouw van die andere site. Die site waar je straks je eigen kleding bedrukking kan ontwerpen en laten bedrukken op een t-shirt of rompertje. Momenteel alleen nog voor de kleintjes maar uiteraard kan op aanvraag veel meer bedrukt worden.

Hoe ging ik te werk?

Nou tussen de corona posters die ik deze week nog wel heb mogen ontwikkelen voor een leuke klant ben ik daarna in WordPress verder gegaan met de ontwikkeling van de site. Ik heb een tool aangeschaft die geïntegreerd kan worden maar dat blijkt toch nog wel een dingetje te zijn. Maar…

Maar… tja ehm… ben nog niet echt ver gekomen helaas. Maar ik heb nog even ;o)

Ondanks dat velen van ons geen of weinig opdrachten hebben kun je nu wel die tijd gebruiken om andere dingen die op de plank lagen eens op te pakken. Een van mijn projecten is ondernemers bewust maken hoe belangrijk de uitstraling is van hun bedrijf. Door scherp te gaan kijken naar je huisstijl. Je communicatiematerialen en alles even op een rijtje te leggen. Dan zie je al snel dat er geen lijn meer in zit. Uiteraard zijn er bedrijven die het wel strak in orde hebben. Chapeau! Ga zo door! Zou ik zeggen.

Maar voor diegenen die altijd dachten ‘ah komt wel een keertje’ of ‘joh maakt mij niet zo veel uit, ik heb toch een logo’, of (ja deze heb je ook) ‘mooi toch!’ – en het is een in elkaar geknutseld verhaal door iemand die er eerlijk gezegd geen balleverstand van heeft… Sorry… maar het mag gezegd worden. Heb ik iets dat kan helpen.

Ik heb namelijk een checklist in elkaar gezet met 7 ultieme tips die jou gaan helpen. Ze geven een insight in wat voor dingen belangrijk zijn die jij vervolgens kan doorvoeren in je eigen huisstijl. En weet dat wanneer je er zelf niet uit komt of denkt ‘ja dag, geen zin in’, je mij kan inschakelen door een Style Scan te boeken. Dan kijk ik samen met je mee.

Tip!

Benieuwd? Boek je eigen Style Scan, dan kijk ik samen met je mee naar de dingen die goed gaan of aangescherpt kunnen worden.

Boek de Style Scan

 

 

Tags: