Ja, ik wil!

Naam klant

Married on Heels

Skills

Design

Over dit project

Welk meisje droomt niet van haar trouwdag. Grote witte prinsessenjurk, hoge hakken en een tiara. En als dan eindelijk die prins op het witte paard aan komt rijden en op een knie gaat beseffen ze dat ze geen idee hebben waar ze moeten beginnen met het plannen van een bruiloft. Gelukkig is er dan de weddingplanner, Married on Heels.

 

Wil je?

Ja, ik wil! Dit project was leuk! Girly stijl, hoge hakken en prinsessen thema. Wat kan ik daarmee? Heel veel. Ik ging helemaal los met het maken van het logo en had zoveel versies dat de klant keuzestress kreeg. Ze had geen idee welk logo ze moest kiezen, er waren er gewoon te veel leuk. Ik heb er zelfs een blog over geschreven – lees het hier.

 

De website

Na het ontwerpen van het logo begon ik aan de website. De vrolijke trouwfoto’s maakten me gewoon blij bij het maken van de site. In eerste instantie maakte ik gebruik van stockbeelden. Waarom? Omdat de klant nog geen eigen foto’s had die wij konden gebruiken. Deze heb ik op een later moment vervangen voor haar eigen foto’s. Ter inspiratie voor haar website bezoekers om een idee te geven naar wat er allemaal mogelijk is.

 

Het resultaat is een frisse, gezellige en kleurrijke website. Perfecte afspiegeling van de vrouw achter het bedrijf. Een dame die je altijd op hoge hakken zal zien lopen.

 

Benieuwd hoe de website eruit ziet?

Check het hier: www.marriedonheels.nl